Bel ons: 055 303 22 57 of stuur een email: secretariaat@ppcnpc.nl

Maatschap P&P Consult Maatschap P&P Consult

U hebt klachten waar u hulp bij wilt hebben

Klachten

U hebt klachten die u met uw huisarts besproken hebt. Misschien hebt u zich herkend in wat onder het kopje Aanbod - Welke Klachten? op deze website staat.

P&P Consult biedt u deze hulp. Wij bieden Specialistische GGZ. Uw huisarts bepaalt samen met u of dit de juiste hulp is.

Wij werken samen om u zo goed mogelijk te helpen. Helpen.

Voor de medewerkers van P&P Consult staat de mens en zijn hulpvraag centraal. Onze behandeling is er op gericht om vanuit de kracht van de mens en zijn mogelijkheden hem zo snel mogelijk te helpen naar tevredenheid in zichzelf en zijn functioneren. Dit doen wij vanuit ons hart.

Ons succes valt of staat met of wij voldoende kennis en empathisch vermogen hebben om deze te combineren met de kracht en mogelijkheden van de mens die bij ons komt om hulp. Samenwerken staat daarbij centraal. Net als het kennen van de eigen mogelijkheden en beperkingen.

Openheid en transparantie zijn daarbij belangrijk. Per slot van rekening is de mens die bij ons komt dat ook.

Wachttijd

Quote

Een ieder van hen die plotseling begrijpt, gedwongen wordt om op te staan en zich om te draaien en naar het licht te lopen, zal eerst scherpe pijnen voelen; het felle licht zal hem beangstigen en hij zal niet meteen in staat zijn om de werkelijke aard te zien van de dingen waarvan hij in zijn vroegere toestand alleen de schaduwen zag. - Plato

Zelftest

Om u te kunnen ondersteunen biedt een van onze dienstverleners, Telepsy, een goede zelftest: http://iscreen.telepsy.nl/telepsy/

Overige pagina's

Aanmelding
Aanmelding en vergoeding door uw Zorgverzekeraar
Rijbewijskeuringen
Wordt mijn behandeling vergoed door mijn Verzekering?
Informatie over contracten tussen P&P Consult en de Zorgverzekeraars
Contact