Bel ons: 055 303 22 57 of stuur een email: secretariaat@ppcnpc.nl

Maatschap P&P Consult Maatschap P&P Consult

Rijbewijskeuringen

U wilt informatie over specialistische psychiatrische Rijbewijskeuringen in verband met een autisme spectrum stoornis AD(H)D of ADD.

Onze psychiater Drs. Geert Schuthof verricht rijbewijskeuringen (ADD/ADHD en het binnen het Autisme spectrum) in opdracht van het CBR.

Voor de keuring is het onder andere van belang een goed beeld te krijgen van de diagnose, behandeling en uw inzicht in de ziekte en zijn beperking. Indien u verslagen hebt van de diagnostiek is het handig deze mee te nemen.

De keuring bestaat uit een gesprek dat maximaal een uur zou kunnen duren. De kosten verbonden aan het onderzoek zijn, volgens de tarieven van de Nederlandse Zorg Authoriteit en de voorschriften van het CBR, voor uw eigen rekening en bedragen € 143,43 voor een eerste keuring en € 95,63 als het een herhalingskeuring betreft, die door de heer Schuthof is uitgevoerd.

De rijbewijskeuringen kunnen op verschillende momenten plaatsvinden. Meestal gebeurt dit op maandagavond of donderdagochtend in Apeldoorn of op vrijdagavond in Zutphen. U kunt hiervoor navraag doen bij ons secretariaat.

Voor het maken van een afspraak voor een keuring kunt u bellen van maan- t/m vrijdagochtend tussen 09.00 - 13:30 uur. Of u kunt een mail sturen naar rijbewijskeuring@ppcnpc.nl , daarin kunt u uw voorkeur voor een dagdeel cq plaats aangeven.

Let op!

voor Rijbewijskeuringen is er op dit moment een wachttijd van 6 weken!